jumping on a airplane

semesterdags. familjen och jag åkte iväg till kreta i början av juni för lite riktigt sommar då svensk sommar doesn't quite cut it. och såhär såg det ut;

flög över kreta som fortfarande hade lite snö på bergstopparna.
efter vi landat, hämtat våra väskor och rest 50 minuter från flygplatsen till agia marina så var jag hungrig som ett djur så matdags! caesersallad blev det. 
efter att ha verkligen suttit ner och njutit av måltiden så var det dags att ge sig ut på en liten promenad för att se oss omkring. hittade fina snäckor och blåsfiskar.
gick ner mot stranden via mellangator och hittade fina fönsterkarmar med söta krukor.
hittade också små kissemissar som lekte och busade med varandra. höll på dö sötdöden.
några hundra steg senare var det dags för mellanmålsfika. skuggan hade äntligen nått vår balkong.
det var en lång dag men när alla andra gick och la sig så sprang jag ut till stranden och havet för att njuta. havet gör mig så lugn och jag saknar den. så var tvungen att passa på!
gick förbi fina dekorationer medan solen höll på gå ner. tryckte tån neråt i sanden och tänkte att det vore hur fint som helst om tiden bara hade kunnat stanna där och då. men den fortsatte, jag vände hemåt och det var dag 1 på kreta.

so, one more time?

det här med blogg alltså - jag är så himla dålig på det. jag fotar tusen bilder och sedan sitter dem på mitt minneskort och ruttnar. och nu ska jag till kreta på torsdag med familjen i en vecka. så det blir ytterligare ett uppehåll. vill göra någonting vettigt med vloggen men sen sitter jag bara på röven och tar aldrig tummen ur. efter kreta så lovar jag att ge det ett försök till, om ni orkar hålla ut - igen..

RSS 2.0